5-0 Vilma Winberg assist Sofia Marainen
6-1 Vilma Winberg
7-1 Daniella Susa assist Sofia Marainen
8-1 Daniella Susa assist Tilde Sandh

Derbymatch med mängder av prestige och här ville man inte visa sig svag. Två taggade lag var redo när domaren blåste igång matchen, men denna eftermiddag var ett lag betydligt bättre. ÄIK:s betydligt yngre lag spelade ut hela registret och var totalt överlägsna i första halvlek och ledning 5-0. Som sig bör orkar man inte hålla uppe skärpan utan ju längre matchen gick desto mer felpass smög sig in. Men sett över 90 minuter är det en förbaskat bra insats som lovar oerhört gott inför framtiden. Bara känslan att laget kan mala ner lag som är mer fysiska är ju något helt nytt, detta är ju ett av de största problemet laget haft de senaste åren. Alla deltagare denna match gjorde topprestationer, mest minns vi Vilmas äkta hattrick på 4 minuter och Sofia Marainens inhopp som vänsterback med tre assist och inga misstag på 90 minuter.
En insats mycket värd för laget som kommer ge oss mycket självförtroende framöver.